Лукашенка розіграли по телефону голосом Януковича-молодшого

16 червня 2014, 15:01

Президента Білорусі Олександра Лукашенка розіграли. Пранкер з голосом, схожим на сина Януковича 9 хвилин розмовляв з кимось, схожим на президента Лукашенка.

Як повідомляє "Белорусский партизан", "Віктор Янукович-молодший" цікавився, чи можливий переїзд батька разом з сім'єю з Росії в Білорусь. Він зазначив, що це "запасний план" на той випадок, якщо батько стане "розмінною монетою в політичній грі".

В якості ще одного варіанта працевлаштування батька "Янукович-молодший" назвав керівництво Новоросією, яку хочуть створити якісь російські політичні сили, об'єднавши так звані Донецьку і Луганську народні республіки.

Лукашенко поспілкувався з так званим Януковичем-молодшим

Так званий президент Білорусі зазначив, що не має права заборонити Януковичу приїхати на свою землю.


"Я просто боюся, що вони там можуть розправитися з ним без суду і слідства", - сказав так званий син Януковича.

"Це суперечить моїм принципам: ніякої розправи над Януковичем бути не може. Вони хай "спасибі" йому скажуть, що він їм голови не повідривав усім. Що не робив Янукович - це він не наказував ніколи відкривати стрілянину. Якби він відкрив стрілянину, то після 10 пострілів там би нікого не залишилося. Тому це вже брехня", - заявив на це передбачуваний Лукашенко.

"Давайте зробимо так: ви Віктору Федоровичу скажіть, щоб він менше дивився телевізор і читав газети. Друге, якщо він хоче приїхати в Білорусь - у будь-який час. Тільки ви мені за добу скажіть. Приїжджайте сім'єю, приїжджає один - як вирішите", - додав чоловік з голосом, схожим на голос президента Білорусі.

"Віктор Янукович-молодший" пообіцяв подарувати Лукашенку золотий батон. За його словами, не все в резиденції розграбували, "деякі речі залишилися".

СЛУХАЙТЕ АУДІО-ЗАПИС:

Фото з Facebook та з сайту Лукашенка, аудіо з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів