Галустян: Влада України штучно розпалює ненависть до росіян

21 липня 2014, 10:01

Російський гуморист Михайло Галустян впевнений, що владу в Україні захопила "купка олігархів", а у трагедії малайзійського боїнгу винні "заокеанські замовники Майдану".

Свою точку зору комік висловив у Twitter.

"Друзі, я рідко пишу про політику, але зараз просто не можу не висловитися з приводу трагедії, що сталася. Майже триста чоловік загинули при аварії малазійського боїнгу, що летів з Амстердама. І яку ж реакцію викликає ця страшна катастрофа? Замість слів співчуття, співчуттів рідним і близьким загиблих, навколо звучать тільки взаємні звинувачення, образи і брехня", - почав свій опус Галустян.

Актор обурений, що всі "раптово перетворилися на фахівців-льотчиків", які вважають, що знають більше, ніж міжнародні експерти й вже готові назвати список винних поіменно.


"Друзі, не ведіться на провокації. Хто б не влаштував цю криваву бійню, ці люди зробили це для того, щоб посварити нас і змусити боятися. Всі події, які відбуваються на Україні, починаючи з їх Майдану зрежисовані тими, хто хоче послабити наші країни, нацькувати їх одну на одну. Сподіваюся, цього у вас сумнівів немає", - заявив Михайло.

Галустян із скорботним обличчям вислужився перед Путіним?

"Їм це практично вдалося - на, в (як хочете) Україна йде, фактично, громадянська війна, владу захопила купка олігархів, яка танками готова чавити незгодних, штучно розпалюється ненависть до росіян. А жертвами війни, як відомо, стають в першу чергу мирні люди", - додав він.

Далі ж Галустян, які кількома реченнями раніше висміював тих, хто називає винних у трагедії з боїнгом, сам же із впевненістю озвучує "крайніх":

"І якщо і намагатися шукати винних у трагедії, то потрібно визнати, що винні в першу чергу заокеанські замовники Майдану, який розколов Україну на дві воюючі один з одним половини".

Наостанок Михайло Галустян порадив українцям прогнати свою владу й знову жити в мирі з росіянами.

"Я вірю, що український народ зможе зрозуміти, як жорстко його "підставили" на Майдані, прожене своїх олігархів, які віддають накази вбивати мирних громадян, і знову зможе жити в мирі один з одним і з нами. І більше не буде смертей", - закінчив комік.

Фото з Insatgram Галустяна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів