Приходько закликала знести пам'ятник Кобзону у Донецьку

22 серпня 2014, 14:38

Співачка Анастасія Приходько відреагувала на звинувачення з боку Йосипа Кобзона, який назвав її "вуличною дівкою".

Артистка написала усе, що думає з приводу російського "метра" у своєму Instagram та закликала знести його пам'ятник, встановлений у Донецьку.

Ще в середині серпня Кобзон заявив "Комсомольской правде": "Ну і ще - про українську співачку Анастасію Приходько, яка представляла Росію на музичному конкурсі "Євробачення" в 2009-му. Я згадую з огидою її за кулісами юрмальського фестивалю "Нова хвиля", коли вона матюкалася, просто як вулична дівка. Ось її злісні заяви про Росію і росіян мене сьогодні абсолютно не дивують...".

І от Настя вирішила таки відповісти на досить різку критику з боку Йосипа Давидовича.


"Прочитала статтю Кобзона, в якій він мене згадав. В ніс різко вдарив запах нафталіну. І справа навіть не в тому, що я ніколи не брала участь у "Новій хвилі", або в тому що йому ввижаються "вуличні дівки" (спишу на вік), а в тому, що справа в самому Кобзоні", - почала співачка.

Настя вважає, що донецький пам'ятник Кобзона треба знести

Далі вона згадала нещодавні заяви Кобзона, що він, буцімто, в дитинстві "ховався від бандерівців в Святогорську" та про його невдоволення приїздом Макаревича в зону АТО.

"І останнє. Я нещодавно виступила з ініціативою знести всі пам'ятники радянської епохи в містах Донбасу. Пропоную почати з вашого в Донецьку. Вам, як уособленню людськоненависної епохи не місце в Україні в будь-якому вигляді", - зауважила Приходько.

"До речі про творчість. Чула, що вам запропонували написати гімн неіснуючої "Новоросії". Логічно. Враховуючи кількість нових хітів, це ваш єдиний шанс злетіти на гребені дешевого скандалу. Йосип Давидович, Наш День Перемоги пропахне порохом, а вам, як і вашій "країні" від запаху нафталіну вже не позбутися", - додала наостанок Анастасія.

Кобзон, схоже, ретельно стежить за тим, що й хто про нього каже. Тому не забарився з відповіддю.

"Це нижче моєї гідності - говорити про цю вуличну дівку, яка матюкається, як повія. Їй Росія дала все", - заявив він в коментарі "Super.ru".

"Вона всього лише прислуга у панів, які пообіцяли їй гонорар. Що на вулиці їй обіцяють гонорар, що їй також платять гроші, щоб вона обливала брудом Росію", - додав Кобзон.

Нагадаємо, після того як Приходько звернулася до росіян і назвали їх "вузьколобими і глухими", у ЗМІ Росії поширилися чутки, що співачка таємно погодилася виступити на корпоративі російського олігарха.

Та Настя спростувала цю інформацію, заявивши, що ніколи і нізащо не співатиме на території Росії.

Фото "Super.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів