Турман розповіла про стосунки з Тарантіно

28 серпня 2014, 17:31

Актриса Ума Турман вирішила вперше розповісти, що дійсно коїться між нею та режисером Квентіном Тарантіно.

На початку літа парі вже приписували початок романтичних стосунків. На підвтердження цього навіть публікували їх пристрасний поцілунок. Однак Ума нині запевняє, що їх з Квентіном, як і раніше, пов'язує лише дружба.

Про це 44-річна Турман повідала у новому номері "Vs. Magazine", який цитує "The Daily Mail".

"Вчора ввечері я якраз обговорювала з містером Тарантіно ці чутки. Він сказав: "Якщо вірити пресі, ми майже одружені!". І зареготав. Тож, наші стосунки такі ж, якими були завжди. А люди все перебільшують", - запевнила актриса.


Ума Турман знялася для глянцю та розповіла про стосунки з Тарантіно

Вона також висловилася і з приводу підвищеної уваги преси до своєї персони:

"Я вважаю, ЗМІ - це невід'ємна частина кар'єри актора. Якщо преса тебе ігнорує - чи успішний ти актор? Не думаю".

Зірка "Кримінального чтива" поспішила порадувати своїх шанувальників повідомленням про те, що незабаром її ім'я все частіше з'являтиметься на обкладинках журналів, адже вона приступає до активної роботи.

"У мене був період затишшя, але тепер я повертаюся до активної роботи. З народженням дитини я хотіла трохи перепочити, що, власне, і зробила. На мій погляд, це дуже важливо - взяти паузу, перепочити і проаналізувати події", - пояснила Ума.

Нагадаємо, чутки про роман Турман та Тарантіно виникли після того, як парочка з'явилась на 67-му Каннському кінофестивалі.

Прінтскрін "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів