Олланда закликають не фотографуватися зі Шварцнеггером

10 жовтня 2014, 11:51

У п’ятницю американський актор та політик Арнольд Шварцнеггер має зустрітися в Парижі з президентом Франції Франсуа Олландом.

Радники голови держави занепокоєні: протокольні фото Олланда з гостем виглядатимуть комічно.

Про це повідомляє "The Telegraph".

Колишній губернатор Каліфорнії прибуде до Єлисейського палацу, щоби поговорити з Олландом про проблеми довкілля. Піарники президента мають надію, що чарівливість голлівудського гостя допоможе підняти рейтинг Франсуа, котрий останнім часом сильно впав.


Водночас традиційне фото на сходах палацу, для якого Олланд і Шварцнеггер мають стати поруч, може обернутися справжньою катастрофою, побоюються вони. На тлі гіганта-"Термінатора", зріст якого дорівнює 1,88 метра, президент Франції зі своїми 1,57 виглядатиме коротуном.

Чи ризикне Олланд сфотографуватися з "Термінатором"?

У 2012-му році, коли Олланд був із візитом у Лондоні, він примудрився сфотографуватися з гвардійцями у традиційних високих ківерах. Із цього від душі позбиткувалася французька преса, порівнявши сцену з подорожжю Гуллівера до країни велетнів.

Власне, Франсуа Олланд на цілих 5 сантиметрів вищий за свого попередника Ніколя Саркозі. Того неодноразово ловили на тому, що він одягає взуття на підборах, а на офіційних заходах коло нього намагаються ставити невисоких людей.

Як відомо, куценьким на зріст є й Володимир Путін. Йому теж відомий секрет, як додати собі кілька сантиметрів за допомогою спеціального взуття.

Фото з Instagram Арнольда Шварцнеггера, Facebook Франсуа Олланда

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів