Коханка олімпійського чемпіона виявилася колишнім хлопчиком

20 листопада 2014, 10:58

Американський плавець Майкл Фелпс зустрічається з жінкою, котра колись була хлопцем.

Про це розповіла сама подруга 18-разового олімпійського чемпіона, Тейлор Ліенн Чендлер.

Із її слів, при народженні в неї були і чоловічий статевий орган, і матка. Водночас не було ані яєчок, ані яєчників. Батьки хотіли ростити Тейлор як хлопчика.

Свою історію жінка розповіла на сторінці в Facebook, пише "Contact Music".


"Я народилася гермафродитом, і при народженні мене назвали Девід Рой Фітч. Коли я почала ходити й говорити, стало зрозуміло, що я – дівчинка, і я так я й одягалася", - повідомила подруга Фелпса.

У підлітковому віці Девідові почали давати блокатори тестостерону, а згодом стимулятори естрогену. Операція врешті остаточно перетворила його на неї. Свідоцтво про народження відповідно підкорегували.

Коханка 29-річного Майкла Фелпса - 41-річний транссексуал

"Я ніколи не була чоловіком, ніколи не жила як чоловік. Ніхто не може сказати, що знав мене як чоловіка, або надати фото,на якому я – чоловік", - підкреслила 41-річна білявка.

Як зізналася Тейлор "Radar Online", 29-річний Фелпс її секрет взнає лише тепер. Наразі спортсмен перебуває в реабілітаційному закладі, де лікується від алкозалежності. Його подруга не певна, що він схоче продовження стосунків, хоча секс у них був прекрасний.

Як згадує Чендлер, перше побачення у неї з Фелпсом було на футбольному матчі, та вже під час перерви вони кохалися.

"Близькість із ним була дивовижна! Уперше в моєму житті хтось змусив мене відчути себе справжньою жінкою!", - поділилася Тейлор.

"Я ніколи не брехала йому. Ми були разом так недовго, у мене не було нагоди розповісти йому про своє життя", - пояснила вона.

Жінка побоюється, що менеджери олімпійського чемпіона переконають його з нею більше не зустрічатися. Вона все ж сподівається, що Майкл дослухається до свого серця.

Фото з Facebook Тейлор Ліенн Чендлер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів