У Криму скасували концерти Волочкової

20 листопада 2014, 17:59

Російська балерина Анастасія Волочкова залишилася без концертів у Криму.

Зміна позиції щодо приналежності півострову до Росії не допомогла білявці підзаробити гроші на кримчанах. Останні просто не стали купувати квитки на виступи Насті.

Волочкова планувала приїхати з концертами у Крим 21 і 22-го листопада. Однак організатори вирішили скасувати шоу. Мовляв, їм не подобається, що раніше Анастасія заявляла, що Крим - це Україна, пише "Super.ru".

"Анастасія Волочкова давала українському каналу інтерв'ю, про що ми не знали. І в цьому інтерв'ю вона чітко висловила свою позицію на той момент, а тепер вона її змінила. У нас теж є своя позиція. Цей ролик бачили багато хто, і, отже, квитки не продавалися", - заявили організатори концертів.


Волочкову не схотіли бачити в Криму

Більше того, вони запевнили, що виступи мали бути аж ні як не благодійними, як про це заявляла сама Настя.

"У пані Волочкової гонорар досить пристойний, це вона говорила, що концерт благодійний, а він не благодійний. Ми повинні ще покрити витрати, щоб її привезти. Існують квитки, райдер артиста і так далі, сума досить пристойна. Ми ж не будемо спонсорувати її приїзд до Криму, а був би я жителем Севастополя, почувши таке інтерв'ю, я б принципово не пішов на її концерт. Нехай ми понесли збитки від цього концерту, але в моральному плані ми чесні", - зауважили в компанії, яка мала привезти артистку в Крим.

"Розумієте, коли наші артисти починають сьогодні говорити одне, а завтра інше, я розумію, звичайно, що фінанси, але не всі ж за гроші продається?" - додали вони.

Сама балерина в Instagram коротко прокоментувала ситуацію:

"Гірко дуже... Але і це пройде.. Я хотіла зробити добрий вчинок... Ну, нічого. Все, що вчиняється за спиною людей - скоюється на очах у...... Бога".

Нагадаємо, нещодавно Волочкова різко змінила свою позицію щодо ситуації в Україні й Криму. Тепер жіночка каже, що підтримує свого президента Путіна, а Крим - завжди був Росією.

Фото з Instagram Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів