Спіднички Обаминих доньок спричинили скандал у США

1 грудня 2014, 13:11

Політтехнолог американської Республіканської партії присікалася до куцих спідничок "перших дочок країни" – 13-річної Саші та 16-річної Малії Обам.

Цим жіночка спровокувала таку бурю в соцмережах, що потім узяла свої слова назад, іще й перепросила.

Про це повідомляє "The Telegraph".

Критикувати вбрання дівчаток Обам, у яких ті днями з'явилися на традиційній церемонії помилування індичок, узялася Елізабет Лоутен, речниця конгресмена-республіканки.


"Розумію, в вас обох зараз ті кошмарні тінейджерські літа, але ж ви – частина Першої Родини – спробуйте показати трохи класу… Принаймні поважайте ту роль, яку граєте", - звернулася жіночка до Саші та Малії в своєму Facebook.

"Знов-таки, ваші мати та батько не дуже поважають свої посади або, власне кажучи, і народ, тож підозрюю, що частина "хороший взірець" у вас кульгає…", - додала Лоутен.

Обамині доньки прийшли на помилування індичок у коротких спідницях

Вона порадила дочкам Барака Обами наступного разу спробувати вдягтися так, ніби Білий дім для них щось важить, і не мати такого вигляду, ніби зібралися в бар.

Пост Лоутер миттю розлетівся по Facebook і Twitter та викликав шквал обурення, включно з закликами звільнити авторку, чого речниця, певно, не чекала. Вона прибрала свого опуса, ще й вибачення написала.

"Після того, як я багато годин молилася, розмовляла з моїми батьками та перечитувала свій слова в онлайні, я можу чіткіше побачити, які мої слова були жорстокі", - покаялася Лоутен.

Вона перепросила у всіх, кого образила, та пообіцяла зробити висновки. Жінка визнала, що взялася "судити двох юних леді так, як ніколи б не хотіла, щоби її судили, як вона сама була тінейджером".

Нагадаємо, Мішель Обама свого часу зізналася, що вони з чоловіком намагаються захистити своїх дівчаток від публічності.

Фото з сайту Білого дому

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів