Джигурда хоче взяти російське громадянство і зберегти українське

30 січня 2015, 13:39

Російський актор і шоумен Нікіта Джигурда заявив, що збирається отримати російське громадянство.

При цьому він відмовиться від французького, а от українське хоче залишити, пише "Супер.ру".

"Я все бачу зсередини, я громадянин України і хочу зараз брати російське громадянство, але не відмовлятися від українського. Проте готовий відмовитися від французького. Київ зараз дає сім років в'язниці тим, хто приймає російське громадянство, але я не боюся цього. Я побував на 80-річчі у мами на Україні. Мене вмовляли не їхати, а я все одно прибув, і ніхто мене пальцем не торкнув", - похвалився "українець" Джигурда.

Шоумен вирішив також пояснити, чому, незважаючи на українське коріння, він підтримує Росію:


"Я усвідомлюю, що не Путін все це почав, і навіть з Кримом і так далі, все це пропаганда. І тим не менше я розумію, що в цій ситуації, якщо звалиться Росія, п*** буде всім! А ці тупі й наївні хохли вірять, що в усьому Росія винна. Все не розуміють, що їх продали заздалегідь і зараз банкрутують, щоб потім задешево взяти. Тому я виступаю на боці Росії, а це, природно, не подобається тим силам, які хотіли б, щоб я виступив на їхньому боці".

Джигурда розповів, як Тягнибок його в Раду кликав

"Тягнибок мені пропонував піти в Раду. Але я йому сказав: "Олег! Шевченко російською мовою щоденники писав і листи. Український дух - він не в мові, він у дусі! Україна - спадкоємиця Київської Русі", - додав впевнено Нікіта.

Нагадаємо, днями Джигурда заявив, що розлучається з фігуристкою Мариною Анісіною, бо та "злякалася війни в Україні".

Як виявилося, причиною стало те, що на одному з французьких шоу з фігурного катання відмовилися використовувати пісню Джигурди. Саме під композицію співака й мала виступати його дружина разом з колишнім партнером Гвейданом Пейзера.

Та коли організатори забракували пісню, Анісіна не стала пакувати валізи й летіти з коханим додому. А вирішила таки взяти участь в шоу. На думку Джигурди, його дружину залякав Пейзера.

Фото з Instagram Джигурди

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів