Знайшовся справжній чоловік дочки Путіна? ФОТО

2 лютого 2015, 16:43

Схоже, президент Росії Володимир Путін вже не так ретельно стежить за тим, аби його доньки залишалися в тіні.

Після того, як журналіст Олег Кашин припустив, що молодша дочка Путіна живе під псевдонімом Катерини Тихонової, а британське агентство новин "Reuters" підтвердило це з посиланням на власні джерела, за жіночку взялися інші видання.

Зокрема, у "Bloomberg" знайшли не лише підтвердження того, що Тихонова керує фондом, який спонсорують таткові соратники, а й опублікували ім'я буцімто справжнього чоловіка дочки Путіна.

Видання зазначає, що Катерина Тихонова цього року побувала на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.


Там вона супроводжувала акціонера "СИБУР Холдинг" Кирила Шамалова, сина "старого знайомого Путіна по Санкт-Петербургу" Миколи Шамалова.

"Кирило Шамалов є чоловіком Тихонової, відповідно до слів анонімного джерела з оточення сім'ї, - пише "Bloomberg".

У "Bloomberg" розсекретили справжнього чоловіка дочки Путіна?

Нагадаємо, раніше з'явилися чутки, що молодша дочка президента Росії у 2013-му році вийшла заміж за корейця Юн Джун Вона, сина відставного корейського адмірала.

"Жодна з дочок Путіна - 28-річна Катерина, чи на рік старша за неї Марія, ніколи не давала інтерв'ю журналістам. І Кремль ніколи не показував їх фотографії в дорослому віці. Час від часу в Інтернеті з'явилися різні чутки. Якось, в одній з небагатьох згадок про Катерину, Путін розповів, що вона була названа на честь її бабусі по материнській лінії - Катерини Тихонівни Шкребньової", - зазначає видання.

"Путін, який у 2013-му році повідомив про розлучення з дружиною Людмилою, у листопаді минулого року порушив роки мовчання про своїх дочок, розповівши ТАСС, що обидві доньки живуть в Москві. Схоже, тим самим він сигналізував про їх вступ у суспільне життя, у всякому разі про вступ Катерини", - додав автор статті.

До слова, одразу кілька джерел "Bloomberg" підтвердили, що Катерина Тихонова управляє Центром національного інтелектуального резерву МДУ, входить в наукову раду університету і захоплюється танцями.

А у списку опікунської ради фонду "Національне інтелектуальний розвиток",яким керує Тихонова, значаться "кілька найближчих соратників Путіна", включаючи главу "Роснафти" Ігоря Сечіна, президента "Транснефти" Миколи Токарєва та директора "Ростехнологий" Сергія Чемезова.

"Якщо врахувати особливості російського бізнесу, великий несподіванки в цьому немає", - коментує Bloomberg.

Нагадаємо, вперше про те, що дочка Путіна Катерина живе під псевдонімом написав журналіст Олег Кашин.

У свою чергу, прес-секретар Путіна роздратовано заявив, що гадки не має хто ця жінка.

Фото ehorussia.com та з сайту Кашина

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів