Друг-гей змусив Охлобистіна битися головою об стінку

11 лютого 2015, 11:39

Російський актор Іван Охлобистін, відомий своїми гомофобними поглядами, відреагував на "камінг аут" колеги по серіалу "Інтерни".

Актор Одін Байрон, який зіграв інтерна Філа Річардса, днями публічно заявив, що він - гей.

Філ з "Інтернів" зізнався у нетрадиційній орієнтації

Охлобистін, який свого часу закликав спалювати усіх геїв у пічках, не зміг залишити це поза увагою. У своєму Twitter колишній священик зізнався, що бився головою об стінку, коли дізнався, що його друг - "содоміт".

До слова, раніше виконавець ролі Філа поскаржився на образливі жарти російських колег, особливо "істинного гомофоба" Івана Охлобистіна. Через насмішок "доктора Бикова" Одін навіть подумував відмовитися від зйомок у новому сезоні "Інтернів", пишуть "Дни.ру".


"Спочатку він (Охлобистін) намагався бути зі мною досить люб'язним і якось раз навіть сказав, що збирається розбомбити Америку до дідька, але заради мене пообіцяв залишити в цілості й схоронності Міннесоту. Але потім Охлобистін заявив, що геїв треба палити в пічках. Для мене це було справжнім ударом. Я хотів звільнитися, пояснивши це тим, що не можу більше працювати з цією людиною, якщо він залишиться в серіалі", - казав якось актор.

Охлобистін показався після операції на обличчі

Нагадаємо, днями Іван Охлобистін зламав собі обличчя. 9-го лютого актор прооперували. А вже наступного дня він виклав фотографію з підписом: "Геть демони! Тато повернувся!".

Фото з Instagram Охлобистіна та кадр з серіалу "Інтерни"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів