Вілл Сміт про дочку-підлітка: Кінець світу тричі на тиждень

20 лютого 2015, 11:37

Американський актор Вілл Сміт розповів, як непросто ведеться батькам дітей-підлітків, особливо якщо в сім'ї є така норовлива дівчинка, як його 14-річна Віллоу.

Зі слів актора, доця влаштовує їм із дружиною Джадою "кінець світу" тричі на тиждень.

Про це Сміт говорив в одному з американських ток-шоу, пише "The Daily Mail".

"90% зосередження - це Віллоу, 14-річна дівчинка забирає всю увагу… Це ніби кінець світу тричі на тиждень, розумієте. Це як День незалежності 14-річної дівчинки в моєму домі щотижня", - поділився актор.


Вілл розповів, яку сцену йому влаштувала доня, коли подумала, що один із її котиків утік, бо тато лишив двері відчиненими.

14-річна донька влаштовує Віллові та Джаді "кінці світу"

"Вона була дуже засмучена, дивилася на мене, на очах бриніли сльози, вона сказала: "Повірити не можу, що ти міг бути таким безвідповідальним!" Ніщо так не крає серце чоловіка середнього віку, як презирство з боку 14-річного дівчати", - зізнався Сміт.

На щастя, повідомив актор, кота Віллоу вдалося знайти. Він був удома й нікуди не тікав.

Нагадаємо, торік дочка Смітів спричинила скандал в Інтернеті та завдала татові й мамі клопоту, сфотографувавшись в одному ліжку з 20-річним парубком.

Нещодавно ж дівчина знов епатувала широкий загал, виклавши в соцмережах своє фото в футболці, на якій були намальовані голі соски.

Як відомо, крім Віллоу у подружжя є син Джейден. Вілл і Джада своїх дітей ніколи не карають.

Фото з Twitter Віллоу Сміт

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів