Бекхем стала найбільшою натхненницею

24 лютого 2015, 13:56

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем очолила список жінок, котрі надихають своїм прикладом та змінюють правила гри в індустрії моди.

У рейтингу журналу "Grazia" Девідова дружина посунула таких впливових жінок, як Кейт Мосс і Стелла МакКартні.

Про це пише "The Daily Mail".

Опитування серед своїх читачів глянець провів із нагоди свого 10-річчя. Більшість голосів здобула Вікторія, котра від учасниці гьорлзбенду "Spice Girls" виросла в шанованого модельєра, чиї вбрання носять Опра Вінфрі, Сара Джессіка Паркер та Гвінет Пелтроу.


Вікторія Бекхем - найбільша натхненниця сучасної модної індустрії

"Десять років тому ми знали Вікторію як "Spice Girl" та як половинку зіркової пари. Вона не приховувала своєї любові до моди, але була відома тим, що носила, а не створювала її", - зазначила редактор журналу Джейн Братон.

"Подумати про Вікторію як про авторитетного модного дизайнера здавалося химерним, але, людоньки, ми її недооцінювали", - додала вона, підкресливши, що перемога Бекхем цілком заслужена.

Серед артистів найбільш надихаючою особистістю визнали Емму Уотсон. Вона набрала більше голосів читачів, ніж Бейонсе та Кім Кардашян.

Емму Уотсон обрали найбільш надихаючою артисткою

Також до найбільших натхненниць, кожну в своїй категорії, зарахували право захисницю Малалу Юсуфзай та відеоблогерку Зоеллу.

Фото з Twitter ВІкторії Бекхем та Емми Уотсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів