Прокурорша "няш-мяш" отримала медаль "за жертовне служіння". ФОТО

19 березня 2015, 11:53

Кримська прокурорша "няш-мяш" Наталя Поклонська розповіла, як відсвяткувала свій день народження та похвалилася "православною" медаллю.

18-го березня жіночці виповнилося 35 років. Попри бажання провести цей день у Москві чи Санкт-Петербурзі, Поклонська змушена була залишитися в Криму в колі родини.

Про це сама "няш-мяш" написала у своєму Facebook.

"Сьогодні мене привітали з Днем народження багато офіційних осіб. Мені сьогодні подарували цілу купу квітів, які відвезли в декількох багажниках в православні храми Криму до ікон Пресвятої Богородиці, царської сім'ї та Святителя Луки, тому що 18-го березня відзначається набуття мощей Святителя Луки, покровителя землі кримської", - зауважила Поклонська.


Поклонська відсвяткувала 35-річчя

"Вранці найпершим, звичайно ж, мене привітав з Днем народження мій коханий чоловік. День народження зараз святкую в сімейному колі, з донькою і батьками", - додала вона.

"Няшка" поділилася й тим, як насправді мріяла провести свято:

"Я збиралася побувати у свій День народження в Москві і Санкт-Петербурзі, але з не залежних від мене причин залишилася в Криму. Хотіла б піти у відпустку, однак поки ще не виконані поставлені цілі, поки зараз не можу цього зробити".

У день народження "няшка" отримала ще й медаль

Поклонська поспішила запевнити, що жоден матеріальний подарунок не може радувати її так, як душевне ставлення.

"Найдорожчими для мене подарунками стали ікони із зображенням царської сім'ї, святителя Миколая Чудотворця, Пресвятої Богородиці і образ Господа", - додала вона.

Наостанок жіночка побажала собі здоров'я і мудрості.

Також Наталя не втратила нагоди і похизувалася медаллю "За жертовне служіння", якою її нагородив громадський рух "Росія Православна".

Прокуроршу нагородили "за жертовне служіння"

Нагадаємо, нещодавно голова ради анексованого Криму Володимир Константинов назвав Поклонську "втіленням кримської жінки".

Фото з Facebook Поклонської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів