П'яний Кіркоров шокував Інтернет. ВІДЕО

7 квітня 2015, 14:03

Російський співак Філіп Кіркоров колись був Дід Морозом напідпитку.

В Інтернеті з'явилося архівне відео, на якому колишній чоловік Алли Пугачової п'яний. Запис шокував прихильників Кіркорова, які вважали, що їхній кумир категорично проти алкоголю, пишуть "Дни.ру".

Відео було зняте ще у 1998-му році для новорічного випуску програми Андрія Малахова.

За сценарієм передачі, яка так і не вийшла на екрани, Кіркоров в образі Діда Мороза приходить в гості до молодого телеведучого Андрія Малахова. Але замість стандартного інтерв'ю вийшов п'яний бенефіс.


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Втім, самі учасники запису вже виправдалися, щодо запису. За словами Кіркорова, на передачу він приїхав тверезим, проте виявилося, що її записали без звуку.

Філіп відразу після цього поїхав до Крістіни Орбакайте відзначати католицьке Різдво і до того часу, коли йому повідомили, що програму потрібно записувати заново, вже встиг пристойно випити.

"Так, я не п'ю. Але дозволив собі такий от маленький "зигзаг". Так вийшло, атмосфера душевна, сімейна була. І я дійсно пристойно випив. Хоча мені здавалося, що я був у нормальній кондиції. Дзвонить мені Стриженов, я йому пояснюю: "Вибач, не можу приїхати, я випив!". Саша мене починає вмовляти: "Та нічого страшного". Коли мене о другій годині ночі привезли в студію, включили софіти, я тут же поплив", - зауважив співак.

Кажуть, того року Кіркоров з Малаховим мали відкривати новорічний вечір. Однак продюсер Костянтин Ернст, побачивши запис, заборонив пускати його в ефір.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів