Повії підтримали Гілларі Клінтон

22 квітня 2015, 10:19

Колишній держсекретар, колишня перша леді та ймовірний майбутній президент Сполучених Штатів Гілларі Клінтон здобула підтримку представниць найдавнішої професії.

Жриці кохання, які працюють у закладі "Moonlight Bunny Ranch", що в штаті Невада, організували кампанію "Повії за Гілларі".

Про це пише "The Daily Beast".

Як пояснили жіночки, вони вдячні Клінтон за проведені за її участі реформи в галузі охорони здоров'я, що дозволили легальним працівницям секс-індустрії отримувати таку ж медичну допомогу, як і всі інші платники податків. А ще їм імпонують її погляди щодо зовнішньої політики.


Повії хочуть Клінтон у президенти

"The Bunny Ranch" розважає клієнтів з усього світу, і дівчата глибоко шанують жінку, котра здатна взяти чоловіків-представників деспотичних культур та змусити їх їй коритися", - говориться на сайті кампанії на підтримку Клінтон.

Варто нагадати, працівниці цього закладу – давні фанатки не лише Гілларі, а й її чоловіка Білла. Якось вони підловили 68-річного політика на одному благодійному закладі та вмовили з ними сфотографуватися.

Як відомо, про своє рішення балотуватися на пост президента США Гілларі Клінтон заявила 13-го квітня. Вона може стати першою жінкою, котра очолить цю країну.

Фото з Facebook борделю "Moonlight Bunny Ranch"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів