Елтон Джон на концерті вибухнув нецензурною лайкою

8 червня 2015, 17:25

У британського співака Елтона Джона сталося емоційне "виверження" під час концерту в Глочестері. Артист зі сцени осипав брудною лайкою стюардів, а одну жінку взагалі довів до сліз.

Щоправда, сер Елтон мав причину сердитися: його шанувальникам у залі спробували заборонити піднімати руки вгору.

Про це пишуть "ITV" та "The Daily Mail".

"Ви, довбані стюарди, за кого ви себе маєте? Це, бл..дь, мій концерт, а ви хто такі?", - закричав зі сцени 68-річний артист.


Елтон Джон розбушувався на концерті

"Особливо ти, білявко з хвостиком, ти – піхва довбана… Так, ти, це тобі, бл..дь, не Китай, а тепер від…бися. Мої фани заплатили добрі гроші і якщо їм, бл…дь, кортить помахати своїми, бл…дь, руками, вони, бл…дь, можуть. Чула мене? А тепер від…бися!", - визвірився сер Елтон на сердешну жінку-стюарда.

"Ти начепила уніформу та гадаєш, що ти – Гітлер, але ж ні", - цитує темпераментного артиста "ВВС".

Білявка розплакалася. Публіку поведінка співака обурила.

Через деякий час Елтон Джон і собі, охолонувши, зрозумів, що зробив щось не те. Він вибачився перед людьми та перед стюардами за свій зрив.

"Я прошу вибачення, хто б не віддав стюардам такий наказ, то, бл…дь, їхня провина, а не її, і я щиро прошу вибачення. Якщо люди хочуть махати руками, не заважайте їм… Я перепрошую за свій вибух", - сказав артист.

Сер Елтон покликав жінку-стюарда, котра все ще плакала, до себе на сцену. Співак посадив її поруч із собою, обійняв, поцілував у щічку, перепросив та виконав для неї пісню.

"Це було вкрай неприйнятно (з мого боку). Я зірвався. Знаю, що ніхто ніколи не повинен так розмовляти з леді, і мені дуже шкода", - зізнався Джон.

Нагадаємо, нещодавно співак погарячкував, оголосивши бойкот "Dolce&Gabbana", але сам його й порушив.

Фото з Instagram Елтона Джона, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів