Бейонсе показала, що зробила з нею веганська дієта. ФОТО

9 червня 2015, 16:42

Співачці Бейонсе закортіло показати людям, як вона схудла на веганській дієті.

Вона зробила це у Instagram та на свому сайті, а ще записала відеозвернення, котре показали в одному з американських ранкових телешоу. Несподівано "королева Бі" отримала у відповідь роздратування глядачів.

Про це пише "The Daily Mail".

Бейонсе похвалилася результатами веганської дієти

У ролику Бейонсе розказує, як довго вона шукала спосіб підтримувати добру фізичну форму.


"Я від природи – не найхудіша жінка. У мене є форми, я пишаюся моїми формами", - поділилася співачка, котру неодноразово ловили на зловживанні фотошопом.

"Із юного віку я мучилася дієтами. Мені було непросто знайти щось, що дійсно працює, що дійсно не дає мені набирати вагу", - сказала Бейонсе.

Телеглядачі засумнівалися, чи варті були її досягнення спецвипуску в ранковому щоу

Співачка в черговий раз прорекламувала 22-денний план харчування "22 Days Nutrition", на якому й сама тепер непогано зароблятиме. До нього входять лише веганські страви.

Може, глядачі й не мали б нічого проти веганства. Але багатьох збісило те, якою помпою супроводжувалася заява Бейонсе, буцімто вона збиралася повідомити людям щось дійсно важливе, наприклад, що в неї виходить новий альбом. У соцмережах здійнялася буря. Як пише "Contact Music", ображені фани бомбардують акаунти зірки емодзі-зображенням гамбургерів, піци та всякого джанкфуду.

Іще Бейонсе показала себе з донечкою

"Бейонсе перебудила нас усіх, просто щоби сказати, що вона скинула вагу?", - обурився один із користувачів Twitter.

"То тепер Бейонсе казатиме мені стати веганом, коли у відеокліпі "Feelin' Myself" вони з Нікі (Мінаж) годують одна одну бургерами?", - поцікавився інший..

Нагадаємо, до веганства Бейонсе свого часу "навернув" чоловік, Jay-Z.

Фото з Instagram Бейонсе та з сайту Beyonce.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів