Барабанщик "AC/DC" гульнув із повіями та втрапив за ґрати?

20 липня 2015, 11:40

Схоже, австралійський музикант Філ Радд, котрого суд нещодавно посадив під домашній арешт на 8 місяців, вирішив, що все одно не завадить трохи розважитися.

61-річний рокер із "AC/DC" улаштував у своїй оселі гулянку з алкоголем та, подейкують, зі жрицями кохання. Він знов опинився за ґратами.

За повідомленням "NZ Herald", Радда арештували ввечері 18-го липня. Весь наступний день він провів у буцегарні і вранці в понеділок постав перед судом.

Барабанщик "AC/DC" знов опинився за ґратами

Як пише "Stuff.co.nz", вживши алкоголь, музикант порушив умови свого перебування під домашнім арештом. На сей раз його відпустили під заставу, але відтепер Радд муситиме час від часу проходити перевірку на наявність в організмі заборонених речовин. Наступне засідання в його справі відбудеться на початку серпня.


Як відомо, суд і раніше попереджав артиста, що як той порушить умови, йому "гарантується" справжня в’язниця, а не домашній арешт.

Нагадаємо, Радд визнав себе винним у погрозі вбивством та зберіганні наркотиків. "AC/DC" довелося їхати на гастролі без нього.

Фото з Facebook AC/DC

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів