Лікарі не змогли встановити причину смерті доньки Вітні Х'юстон

28 липня 2015, 10:21

Попередня судмедекспертиза не змогла визначити причину смерті єдиної доньки Вітні Х'юстон Боббі Крістіни Браун.

Оприлюднено результати розтину тіла 22-річної дівчини, яка 26-го липня померла після майже півроку перебування в комі, повідомляє "Reuters".

Судмедексперти округу Фултон, американського штату Джорджія, не знайшли на тілі Боббі Крістіни жодних істотних травм. Медики також зазначили, що у Браун раніше не було якихось захворювань, які могли призвести до її смерті.

Щоб визначити причини смерті доньки Х'юстон, лікарі мають намір провести додаткові експертизи, на які піде кілька тижнів.


До слова, подейкують, Кріссі поховають поруч із мамою Вітні, пише "Us Weekly".

Як відомо, родичі Боббі Крістіни підозрюють у причетності до її смерті Ніка Гордона - прийомного син Вітні Х'юстон. Останні роки Кріссі й Ніка пов'язували романтичні стосунки.

Медики поки не встановили причину смерті Кріссі

Саме Гордон і знайшов Боббі Крістіну непритомну у ванній 31-го січня. У позові, який проти Гордона подав опікун доньки Х'юстон, стверджується, що в день, коли дівчина отримала травму, яка призвела до коми, вона посварилася з Ніком.

На думку позивача, Браун "отримала небезпечні для життя тілесні ушкодження" в результаті поведінки Гордона. За версією опікуна, хлопець почав бити Боббі Крістіну, щоб роздобути значні кошти, які вона успадкувала від своєї матері.

У позові стверджується також, що в той час, поки Браун була в комі, Гордон викрав з її банківського рахунку більше 11 тисяч доларів. У лютому цього року Ніку Гордону заборонили відвідувати Боббі Крістіну в лікарні.

Поліція в якості основних версій події розглядає нещасний випадок, спробу самогубства і замах на вбивство.

Нагадаємо, Боббі Крістіна Браун померла в неділю, 26-го липня, провівши майже шість місяців у медичній комі.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів