Льва Дурова госпіталізували, стан украй тяжкий

8 серпня 2015, 09:45

Народний артист СРСР Лев Дуров опинився в лікарні.

Зірку радянських фільмів госпіталізували, і його стан оцінюється як украй тяжкий. Він перебуває в реанімації Першої міської лікарні Москви.

За повідомленням джерел у медичних колах "ТАСС", у актора майже зупинилося серце, і лікарям довелося провести термінову операцію.

"Стан Льва Дурова зараз оцінюється як украй тяжкий. Наразі вкрай складно давати будь-які прогнози. Лікарі роблять усе можливе, щоби стабілізувати здоров'я актора", - повідомив головний лікар Першої міської лікарні Олексій Свєт.


"Наскільки мені відомо, вчора надвечір Лев Костянтинович знепритомнів, викликали швидку, попередній діагноз - інсульт - не підтвердився", - розповів головний режисер Театру на Малій Бронній Сергій Голомазов.

Дуров опинився в лікарні

"Зараз Дуров перебуває в реанімації, він непритомний", - додав він.

Про стан Дурова його колегі дізнаються від доньки, Катерини Дурової, котра грає в цьому ж театрі.

Як нагадує видання, в минулому Лев Дуров переніс два інфаркти та операцію на серці. У травні 2008-го йому встановили кардіостимулятор. У 2009-му Дурова екстрено госпіталізували до відділення кардіології московської Боткінської лікарні.

Минулого року з’являлася інформація про те, що Лев Дуров відчув нездужання, перебуваючи в аеропорту Внуково. Та тоді актор відмовився від госпіталізації.

У серпні 2013-го Дуров проходив курс лікування в Боткінській лікарні, куди він потрапив з переломом шийки стегна.

Лев Дуров відомий глядачам за такими фільмами, як "Старі-розбійники", "Москва - Касіопея", "Підлітки у Всесвіті", "Калина червона", "Не бійся, я з тобою!", "Сімнадцять миттєвостей весни", "Д'Артаньян і три мушкетери" і "Велика перерва".

Фото oane.ws

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів