ДіКапріо відсудив гроші за "небажану дитину від Ріанни"

11 серпня 2015, 13:10

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо виграв суд проти французького видання.

Зірці "Вовка з Уолл-стріт" вдалося довести провину журналу "Oops!", який написав не лише про те, що співачка Ріанна буцімто вагітна від нього, а й те, що Лео відмовляється від дитини.

Французький суд став на сторону американського актора й зобов’язав видання сплатити ДіКапріо понад 8,8 тисяч доларів, повідомляє "Contact Music".

Крім того, журнал має у наступному номері опублікувати спростування своєї неправдивої інформації.


ДіКапріо виграв суд проти французького ЗМІ

До слова, власник видання стверджує, що ДіКапріо взявся судитися з ним лише через те, що його назвали "расистом", пише "The Daily Mail".

"ДіКапріо майже завжди з’являється з дівчатами арійського типу, завжди світловолосими. Він не міг змиритися з тим, що наш журнал написав про те, що він зачав дитину з чорною дівчиною", - зауважив медіамагнат.

Як відомо, Леонардо подав позов проти французького ЗМІ в червні цього року. Адвокат актора вимагав від видання відшкодування збитку у розмірі 28,8 тисяч доларів – це максимально допустима сума відповідно до французького законодавства.

Нагадаємо, нещодавно ДіКапріо приписували стосунки з барбадоською співачкою Ріанною. Та пізніше артистка спростувала ці чутки.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів