Мел Гібсон плюнув в обличчя фотографу?

24 серпня 2015, 13:19

Актор та режисер Мел Гібсон вляпався у черговий скандал: його звинувачують у плюванні на жінку-фотографа та розпусканні рук. Щоправда, речник зірки запевняє, що все це вигадки.

Днями Гібсон відзначився у Сіднеї. Саме там актор образив таку собі Крісті Міллер, яка працює фотографом в одному з видань.

За твердженнями жінки, Мел плюнув їй в обличчя та штовхнув, коли вона намагалася сфотографувати його на виході з кінотеатру з його нинішньою подругою - чемпіонкою світу з кінного спорту Розалінд Росс, повідомляє "The Guardian".

"Я зробила фотографію Мела і його подруга, і коли я повернулася, він сильно штовхнув мене у спину... Це шокувало мене, тому що я не очікувала такого. Я не знаю, чи це була його рука, чи лікоть", - цитує Міллер видання "The Daily Telegraph".


Мел Гібсон у буквальному сесні цього слова наплював на фотографа?

"Він плював мені в обличчя, він кричав на мене, називаючи мене собакою, казав, що я навіть не людина, і що я потраплю в пекло", - додала фотограф.

За її словами, кохана актора заспокоювала його та навіть вибачилася за його агресивну поведінку перед Міллер.

Однак речник Гібсона запевняє, що уся ця історія - вигадка. Мовляв, Крісті Міллер насправді переслідувала актора та його подругу. Мел буцімто кілька разів просив відчепитися від них, але рук не розпускав.

"Там не було жодного фізичного контакту. І взагалі уся історія, яку розповідає ця жінка, - повна вигадка", - зауважив представник артиста.

Водночас місцева поліція підтвердила, що нині розслідує справу про суперечку між чоловіком та фотографом біля одного з кінотеатрів.

До слова, наразі Мел Гібсон перебуває в Австралії, де незабаром розпочнуться зйомки його п'ятої режисерської роботи.

Нагадаємо, минулого року актор зламав стільця та всівся на свого колегу Сильвестра Сталлоне.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів