"VMA-2015": Свіфт перемогла, Вест захотів у президенти

31 серпня 2015, 10:31

У Лос-Анджелесі відбулася традиційна церемонія вручення премій "MTV Video Music Awards".

Головною переможницею стала співачка Тейлор Свіфт, а репер Каньє Вест, дещо курнувши, захотів у президенти. Між іншим, кліп, у створенні якого брала участь українська компанія, взяв приз за найкращі відеоефекти.

Про це пишуть "People" та "Billboard".

Відеороботу Тейлор та Кендріка Ламара "Bad Blood" було визнано найкращим кліпом року та найкращим результатом співпраці. Ролик на її ж пісню "Blank Space" перемогло в номінаціях "Найкращий кліп співачки" та "Найкраще поп-відео".


Тейлор Свіфт нагородили за найкращий кліп року

"Рок-відео року" став кліп "Uma Thurman" гурту "Fall Out Boy", а в категорії хіп-хопу перемогу здобула скандальна "Anaconda" Нікі Мінаж.

Кліп Нікі Мінаж здобув перемогу

У номінації "Найкраще відео співака" перемогла спільна робота Марка Ронсона та Бруно Марса "Uptown Funk". "Піснею літа" обрали "She's Kinda Hot" бойзбенду "Five Seconds of Summer".

Блискуча Майлі Сайрус вела церемонію

Відеокліпом із найпотужнішим соціальним месседжем стала спільна робота Big Sean, Каньє Веста та Джона Ледженда "One Man Can Change The World".

Каньє Вест також отримав спеціальну відзнаку імені Майкла Джексона. Вручала йому її сама Свіфт.

"Я вирішив у 2020-му році балотуватися в президенти", - оголосив у своїй промові Каньє, перед цим зізнавшись, що до виходу на сцену дечого курнув.

За Каньє Веста, звісно ж, уболівала вагітна дружина Кім Кардашян

Кліпом із найкращими візуальними ефектами стала робота "Where Are You Now" Skillex, Diplo й Джастіна Бібера. Над ним, так само, як над іще трьома кліпами, що претендували на відзнаку, працювала українська компанія "GloriaFX".

Нагадаємо, цьогорічній церемонії "VMA" передувала онлайн-суперечка між Тейлор Свіфт і Нікі Мінаж. Останній здалося, що Свіфт номінували на "Найкращий кліп року", бо вона худенька.

Брітні не отримала премію, зате показала ноги

Одначе дівчата встигли помиритися, бо навіть вийшли на сцену разом, пише "US Magazine". Ще одним цікавим моментом урочистої події став сплеск емоцій співака Джастіна Бібера - під час свого виступу парубок не стримав сліз.

До слова, ведуча заходу, співачка Майлі Сайрус потішила телеглядачів видом своєї голої цицьки. Відеооператор підловив ще не одягнену зірку за лаштунками, і якимось чином відвертий кадр проскочив у ефір.

Фото з Instagram "MTV"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів