Кеті Перрі дала поради щодо селфі та лобкового волосся

9 жовтня 2015, 18:00

Щоби сподобатися американській співачці Кеті Перрі, чоловік має бути охайним, мати чисті нігті та не бути надто волохатим під трусами.

Про це, а ще про секрет гарних селфі артистка розповіла в інтерв’ю журналові "Glamour".

"Якщо в тебе зуби та нігті в хорошому стані, ти – кандидат. Якщо ти не можеш вичистити в себе під нігтями, але хочеш до мене торкнутися, забудь про це. І, особисто для мене, чим менше волосся, тим краще. Я люблю, коли в волосся чоловіка там підстрижено, а не видалено воском…", - зазначила Кеті.

Зі слів Перрі, сама вона поза сценою дещо відрізняється від свого "мультяшного" образу. Із косметики вона використовує хорошу пудру та бронзатор, а ще полюбляє накладні вії – бо з ними вона "наче Бембі".


Чоловіки з брудними нігтями та заростями в трусах не мають жодних шансів з Кеті Перрі

Свій природний колір волосся Кеті характеризує як "нудний, помийно-білячий", тож бавитися з різними відтінками вона почала з 15 років.

"Мені подобався тьмяно-зелений, і шокуючо-синій був веселим. Фарбоване волосся – це такий потужний аксесуар, що більше нічого й не треба", - підкреслила артистка.

А ще Кеті Перрі розкрила секрет вдалого фото для Instagram.

"Тримайте камеру над собою, не нижче. Якщо вона нижче, то падає багато тіней, а це дуже негарно. Освітлення теж важливе. Дивіться на світло, будьте обернені до світла…", - дала настанову співачка.

Нагадаємо, раніше Кеті Перрі розповіла, який запах є для неї афродизіаком.

Фото з Instagram Кеті Перрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів