Карл Лагерфельд вважає себе Жанною Д'Арк

15 жовтня 2015, 17:43

Дизайнер Карл Лагерфельд вважає себе "Жанною Д'Арк в дизайні".

82-річний модельєр порівнює себе з французької героїнею 15 століття, яка вірила, що Бог керує нею. Сам Карл запевняє, що робить лише те, що йому каже внутрішній голос. Про це пише "Contact Music".

"Я ніколи не придумую нічого навмисне. Я просто роблю те, що мій внутрішній голос скаже мені. Я - Жанна Д'Арк в дизайні. Я ніколи не задаюся такого роду питаннями. Я не маркетолог. Я працюю з інстинктом. Іноді я сам дивуюся", - заявив дизайнер в інтерв'ю "ВВС".

Лагерфельд порівняв себе із Жанною Д'Арк

Лагерфельд, який є головним дизайнером та креативним директором "Chanel", стверджує, що не думає про свою роботу, як про бізнес.


"Я думаю, що з роками ваші пріоритети кардинально змінюються, а розум стає більш вільним. Я не збираюся перетворювати свою роботу в змагання, просто роблю те, що роблю. Умови моєї роботи - унікальні. Я не займаюся бізнесом, ніколи не думаю про те, що створюю, з точки зору вигідних продажів. Я - творець, який любить свою справу", - сказав Карл.

Нагадаємо, цього року Лагерфельд похвалився заробітками своєї кішки: чотирилапа подружка Шупетт принесла дизайнеру 3 мільйони євро.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів