Шепелєв не може претендувати на спадок Фріске - адвокат

17 листопада 2015, 12:03

Телеведучий Дмитро Шепелєв не має права на спадок своєї покійної коханої - співачки Жанни Фріске. Однак, з чуток, шоумен якимось чином намагається маніпулювати рідними артистки.

Днями з'явилися інформація, буцімто Шепелєв висунув нові вимоги родині Фріске: телеведучий хоче, щоб рідня співачки відмовилася від своєї частки спадку. Нібито за це Дмитро готовий відмовитися від частки в московській квартирі артистки, пише "Комосмольская правда".

Адвокат родини Фріске Олександр Карабанов не підтвердив цього, але розповів, хто ж дійсно має успадкувати гроші Жанни.

"Особисто зі мною Шепелєв не спілкувався. Наскільки я знаю, з родичами Жанни Фріске Шепелєв теж цю тему не обговорював. Щодо спадщини співачки хочу відразу прояснити: Шепелєв взагалі ніякого відношення до спадщини Жанни Фріске не має. Єдиним спадкоємцем Жанни Фріске є її син Платон", - пояснив юрист.


"Батьки Жанни не збираються обділяти онука. Все, що хочуть батьки співачки - встановити час для спілкування з Платоном. Матеріальне питання зараз не розглядається, а темою майнового характеру маніпулює якраз Шепелєв", - додав він.

Рідні Фріске вирішили через ЗМІ нагадати Шепелєву, що він не має права на спадок?

За словами адвоката, Дмитро взагалі не йде на контакт з сім'єю співачки.

"Що стосується дитини Фріске і Шепелєва, комісія з опіки, куди батьки Жанни звернулися з проханням призначити час для спілкування з онуком, призначена на кінець листопада. І якщо обидві сторони не дійдуть згоди, питання буде вирішуватися в судовому порядку", - зауважив представник рідних Жанни.

Нагадаємо, майже одразу після смерті Фріске її рідні почали інформаційну війну проти Шепелєва. Батько покійної співачки регулярно з'являвся на телеканалах і розповідав неприємні речі про чоловіка, який офіційно так і не став його зятем. Сам Дмитро уникає спілкування з пресою.

Нещодавно ж з'явилися чутки, що родичі Жанни сумніваються у тому, що Шепелєв дійсно є біологічним батьком їхнього онука Платона. Тому у Фріске хочуть, аби телеведучий зробив ДНК-тест. Але змусити до цього Дмитра не може навіть суд.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів