Американська музпремія: мокрий Бібер, Мінаж у трояндах. ФОТО

23 листопада 2015, 10:20

22-го листопада в Лос-Анджелесі відбулася традиційна церемонія вручення винагород "American Music Awards".

Цікаво, що список переможців не надто відрізняється від торішнього – серед тих, хто здобув омріяні статуетки, знову гурт "One Direction", Келвін Харріс із коханою Тейлор Свіфт, скандалістка Нікі Мінаж та Енріке Іглесіас.

Про це пише "Billboard".

Нікі Мінаж у золотих трояндах стала переможницею "АМА"

Відзнаку "Артист року" вручили бойзбендові "One Direction", також парубки стали найкращим поп/рок-гуртом.


"Новим артистом року" проголосили кантрі-співака Сема Ханта, а найкращою з усіх пісень року визнали композицію Тейлор Свіфт "Blank Space". Її альбом "1989" переміг у відповідній номінації.

Парубки з "One Direction" знову не лишилися без нагород

Найулюбленішими артистом та артисткою стали Ед Шіран та Аріана Гранде. Серед хіп-хоперів здобула перемогу Нікі Мінаж зі своїм альбомом "The Pinkprint", тоді як Ріанні не знайшлося рівних серед R&B- та соул-виконавців.

Алісія Сільверстоун стала однією з ведучих церемонії

Серед латиноамериканських артистів найулюбленішим визнали Енріке Іглесіаса, а найдорожчий діджей світу Келвін Харріс дістав винагороду в номінації електронної танцювальної музики.

Аріана Гранде посвітила трусиками

Найяскравішим спільним творінням року проголосили композицію "Where Are Ü Now" Skrillex, Diplo Featuring та Джастіна Бібера, який потішив глядачів співом під "дощем", хлюпаючи на сцені по калюжах, і під кінець свого виступу був геть мокрий.

Бібер змок на сцені

А по червоній доріжці поп-зірка пройшовся в футболці з написом "Nirvana", через що його тепер сварять у соцмережах. Як пише "Mashable", любителі року вважають, що юний скандальний артист просто не мав на це права, адже навряд чи знає бодай кілька пісень легендарного гурту.

"Курт Кобейн у труні перевернувся!", - вважають у соцмережах

До слова, на цьогорічній церемонії "AMA" виступали такі зірки як Дженніфер Лопес, Гвен Стефані та Селін Діон – остання виконала пісню Едіт Піаф "Hymne a L'Amour" у пам'ять про жертв нещодавніх паризьких терактів.

Дженніфер Лопес була без спіднього та в "мотузяній" сукні
А ще ось у якій
Гвен Стефані
Селін Діон заспівала в пам'ять про жертв терактів у Парижі

Фото з Instagram, "AMA" , Джастіна Бібера та Аріани Гранде

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів