Колишній Спірз проїхався по "ботоксній" Бейонсе

23 листопада 2015, 12:27

Колишній чоловік американської співачки Брітні Спірз Кевін Федерлайн здійняв бурю в соцмережах, заявивши, що колега екс-дружини, Бейонсе, споворила себе пластикою та ботоксом.

Розгнівані фанати "королеви Бі" накинулися на Кевіна, пригадавши йому й зайві кілограми, і гроші, які він отримує з колишньої жінки.

Про це пише "Ace Showbiz".

Коментуючи в Twitter фотографію з нещодавнього боксерського поєдинку, на якому Бейонсе була разом із чоловіком Jay-Z, Федерлайн авторитетно заявив: "У неї ботоксний вигляд".


"Так сумно, коли вродлива жінка кромсає та натягує собі лице ботоксом та операціями", - зазначив Кевін, котрий, вочевидь, є поціновувачем природної краси.

"Так сумно, коли чоловік забирає зароблені жінкою гроші", - на розгубилися шанувальники Бейонсе.

"Так сумно, коли єдине красиве, що є в чоловіка – це його тіло, а він його занапащає, набиваючи жиром", - заходилися вони дражнитися з Федерлайна.

Ні за що, ні про що дісталося й безневинній Брітні.

"Кевіне Федерлайн, у тебе дитина ось з оцим, і що ти після цього хочеш?", - написав один із інтернет-користувачів, виклавши не надто вдалу світлину Спірз.

Нагадаємо, від Кевіна Федерлайна Брітні Спірз народила двох синів. Чоловік є опікуном дітей та отримує від співачки аліменти.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів