"Калоші" року: "друг Путіна" Тіматі і "ввічливий чоловік" Лавров

25 листопада 2015, 11:02

Репер Тіматі, балерина-тусовщиця Анастасія Волочкова і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров стали лауреатами антипремії "Срібна калоша".

24-го листопада в Москві відбулося нагородження "За найсумнівніші досягнення в області шоу-бізнесу", пише "Супер.ру".

У номінації "Ввічливі люди, або з пісні "ля" не викинеш" переміг міністр закордонних справ Сергій Лавров. Чиновник переплюнув усіх номінантів своєю лайкою під час міжнародних переговорів.

Репер Тіматі став "найкращим" у номінації "Я за Русь прогнуся, або ода року". Схоже, його "Мій найкращий друг президент Путін" вразила навіть самих росіян.


Пісня про Путіна привела репера до калоші

Природно, що більшість переможців не приїхали за своїми "калошами". Тож чи не єдина лауреатка премії, яка не лише прийшла на захід, а й залюбки узяла приз, стала балерина Анастасія Волочкова.

Білявку визнали переможницею у номінації "Без ін100грамм НЕ розберешся, або палицею для cелфі". Схоже, Настя вирішила, що її обрали "Королевою Інстаграму", бо з радістю написала про це у своєму блозі.

Серед інших лауреатів "Срібної калоші" стали: актор Данило Козловський (номінація "Розпухле его"), православний активіст Дмитро Енте ("Нічого святого, або культурний плінтус"), радіоведуча Леся Рябцева ("Прустом по устах, або афонарізми року").

Також "найкращими" виявилися: екс-чиновниця Євгенія Васильєва ("Зона творчості, або добре сидимо") та дитяча школа "Кредо", яка відзначилася скандальним танцем бджіл ("Па-ді-ді-ння звичаїв, або місця біля жердини").

Нагадаємо, акурат до дня народження Путіна репер Тіматі випустив кліп на пісню "Мій найкращий друг президент Путін".

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів