Заплакана Періс Джексон згадала, чому намагалася себе вбити. ВІДЕО

15 вересня 2016, 10:18

Донька покійного поп-короля Майкла Джексона, 18-річна Періс не розуміє, чому в Інтернеті вирує стільки ненависті, і чому вона стає для неї мішенню.

Саме безжалісне цькування у соцмережах кілька років тому підштовхнуло дівчину до спроби самогубства.

Свою емоційну розповідь Періс, котра не змогла стримати сліз, розмістила в Instagram. Потім донька співака її видалила, проте відео вже потрапило на фанатський канал на YouTube.

"Я не розумію, як у світі може бути так багато ненависті… Я намагаюся захиститися, повністю заблокувати ненависть, не читати коментарі… Я багато чого спробувала. Але це тяжко, бо цього так багато", - зізналася вона.


"Я не розумію, чому я – така легка мішень. Я намагаюся бути доброю до всіх, із ким знайомлюся, я кожному даю шанс", - сказала Періс.

Періс Джексон пожалілася на хейтерів

Імовірно, припускає дівчина, саме її надмірна відкритість і притягує до неї все це зло.

"Коли мені було 14, я отримала так багато ненависті, що спробувала убити себе… Я зробила дворічну перерву від соцмедіа, та люди попросили мене повернутися, і знову зробити мій Instagram відкритим, тож я це зробила. Але нічого не змінилося", - зазначила Джексон.

"Я просто втомилася від цього і знаю, що не лише я", - додала вона.

Періс згадала співака Джастіна Бібера, котрого жорстоке цькування його подруги Софії змусило позбутися відкритого фотоблогу. Вона знає доньку Лайонела Річі з дитинства, і її шокує те, що цій наймилішій дівчині у світі хейтери тепер пишуть, щоби вона себе вбила.

"Я просто дуже, дуже втомилася", - поділилася Джексон.

Нагадаємо, у 2013-му році дочка Майкла Джексона спробувала порізати собі вени. Після цього дівчина деякий час жила у інтернаті, що спеціалізується на важких підлітках, що потерпають від депресії.

Фото з Instagram Періс Джексон, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів