Тіматі сплагіатив володаря "Греммі"? ВІДЕО

17 січня 2017, 17:10

Російського репера Тіматі звинувачують у плагіаті американської індастріал-групи "Nine Inch Nails".

На думку експертів, "найкращий друг Путіна" "позичив" у колективу, який має дві нагороди "Греммі", декорації, сценографію та логотип.

Плагіат першим помітив блогер та художник по світлу Давид Місакян. Він же опублікував на YouTube відео, в якому порівняв шоу Тіматі та "Nine Inch Nails".

В кадрі неозброєним оком видно схожість постановки концерту Тіматі з концертами американців "Nine Inch Nails".


Свої шоу, в яких використані впізнавані сценічні спецефекти, артисти відіграли ще в 2013-му році. А от російський репер виступив вже в 2016-му році з підозріло схожою постановкою.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

"Я постійно відстежую всі тенденції в концертних шоу і стежу за всіма колегами. Група "Nine Inch Nails" є флагманом у використанні різних технологій в своїх концертах. Тобто, вони - як компанія "Apple" в індустрії шоу",- розповів у коментарі "Life.ru" Місакян.

Він вказав на те, що саме сплагіатив Тіматі:

"По-перше, тут запозичена вся сценографія, тобто розстановка елементів шоу, підвіс світлових приладів і, найголовніше, подвійні сітки. Ці два екрани, спереду і ззаду артиста, дозволяють створювати такий 3D-ефект. Але, на сором Тіматі, вкрадена не тільки сценографія, світлові картини, а й відеоконтент. Тобто, все взято просто один в один".

Цікаво, що шанувальники гурту "Nine Inch Nails" уже поширили ролик, на який тут же відреагував арт-директор і дизайнер групи - Роб Шерідан.

"Це просто кричущий випадок", - прокоментував він у Twitter.

До слова, помітна схожість і в логотипах "Nine Inch Nails" і Тіматі.

Російський репер воліє не коментувати ситуацію.

Нагадаємо, наприкінці минулого року був гучний скандал про плагіат російським співаком Філіпом Кіркоровим пісні французького співака Дідьє Маруані.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів