Обід номінантів на "Оскар": Вагітна Наталі Портман і фотобомбер Метт Деймон. ФОТО

7 лютого 2017, 12:54

Голлівудські знаменитості, серед яких Ніколь Кідман, Наталі Портман, Емма Стоун, Віола Девіс, Мішель Вільямс, Метт Деймон, Райан Гослінг, Леонардо ДіКапріо, Джастін Тімберлейк та інші зібралися на щорічний обід номінантів на "Оскар".

Зустріч акторів відбулася 6-го лютого у Лос-Анджелесі. Окрім групового знімку зірки з усіх боків покрасувалися перед фотографами та встигли поспілкуватися один з одним у неформальній обстановці, пише "People".

Актриси вигулялі нові вбрання
ДіКапріо і Сталлоне. До речі, Лео цього року вручатиме статуетки

Дещо стриману обстановку заходу розбавив своєю витівкою актор Метт Деймон. Зірка "Марсіанина" зафотобомбив своїх колег - Джастіна Тімберлейка та Кейсі Аффлека.

Деймон додав трохи гумору у фото Тімберлейка і Аффлека

Багато уваги з боку фотографів було прикуто до актриси Наталі Портман, котра чекає на другу дитину.


Вагітна Портман обрала чорну сукню
Роль у "Ла-Ла-Ленді" принесла Гослінгу визнання. А тепер ще й "Оскар" може стати його

Не забули організатори обіду згадати антиміграційний закон Дональда Трампа, через який декілька цьогорічних номінантів "Оскару" не змогли приїхати до США.

"Ви можете помітити кілька порожніх місць тут сьогодні. Мистецтво не має кордонів і не належить до однієї віри. Сильні товариства не цензурують мистецтво, вони звеличують його. Америка завжди повинна бути маяком, а не бар'єром. Всі творчі особистості у всьому світі пов'язані між собою. Наша робота не зупиняється на кордонах, бо жодні кордони не можуть нас зупинити", - промовила президент Академії Шеріл Бун Айзекс.

Спільне фото номінантів

Нагадаємо, оголошення номінантів на цьогорічний "Оскар" викликало бурхливі обговорення. Зокрема, у мережі вимагають не давати статуетки Мелу Гібсону та Кейсі Аффлеку.

Весела трійця

Мовляв, ці актори не гідні винагород, бо перший – антисеміт і расист, а другого неодноразово звинувачували в сексуальних домаганнях.

Фото Instagram та з сайту Кіноакадемії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів