Холлі Беррі: Більше не вірю в казкових принців

12 лютого 2017, 10:37

Американська актриса Холлі Беррі зізналася, що три невдалі шлюби принесли їй багато болю та відучили вірити у казки.

А ще 50-річна зірка розказала, як навчає своїх дітей бути добрими та співчутливими.

Про це Холлі поговорила з журналом "Entrepreneur", пише "Entertainment Tonight".

"Ми, жінки, вступаємо в шлюб, гадаючи, що він триватиме вічно, і що це – наш принц на сяючому коні. Ось чого в дитинстві навчили мене казки… і сьогодні я проти казок", - поділилася акторка.


"Але ми плекаємо цю надію, і коли все розвалюється, ти відчуваєш велику поразку та велике розчарування. Я часто почувалася винною та відповідальною за те, що сталося. Я пережила багато болю й туги", - зазначила Беррі, яка в грудні офіційно розлучилася з актором Олів’є Мартінесом.

Одначе як би тяжко і боляче їй не було, Холлі вдячна долі за той досвід, бо ті уроки і ті стосунки були потрібні їй, щоби краще пізнати саму себе.

Три невдалих шлюби зруйнували віру Холлі в казки

"Наразі бути мамою – моя найважливіша робота, і я знаю, що все, що я роблю, все, що кажу, все, що даю їм, дуже важливо. Я говорю багато речей, але я думаю, ще важливіше, щоби мої діти бачили, що я роблю", - поділилася зірка.

"Якщо я хочу, щоби вони були добрі, я повинна показувати їм доброту. Якщо хочу, щоби були допитливі, мушу показувати їм власну допитливість. Якщо хочу, щоби були розумні, мушу показувати, що продовжую вчитися кожного дня. Якщо хочу, щоби були скромні, мушу навчити їх віддавати та піклуватися про інших", - поділилася Холлі.

Щоби навчити 8-річну Налу та 3-річного Масео вдячності та співчутливості, актриса ввела вдома традицію: раз на рік малі збирають свої старі іграшки та віддають їх нужденним. Холлі з дітьми особисто відвозять їх до центру допомоги жертвам насильства.

"Вони (Нала й Масео) отримують дуже багато від того, що власноруч відбирають іграшки та віддають їх іншій дитині, розказують їй їхню історію, щоби про них подбали", - запевнила Беррі.

Нагадаємо, Холлі Беррі принципово не показує в соцмережах обличчя своїх дітей. Вона вважає, що лише вони самі, як подорослішають, зможуть вирішити, робити це або ні.

Фото з Іnstagram Холлі Беррі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів