Дружина змусила Джорджа Клуні кинути пити?

3 березня 2017, 16:55

Схоже, підібравши ключик до колись невловимого голлівудського холостяка та серцеїда Джорджа Клуні, акторова дружина Амаль тепер може вмовити його на будь-що.

Подейкують, Джордж, в якого раніше мало не жодний вечір не минав без чарочки, тепер покинув пити. Бо вагітній двійнею дружині від нього погано пахне.

Про це стало відомо "Radar Online".

Зі слів друзів пари, до вагітності Амаль дозволяла собі склянку-другу вина. Але зараз жінку аж верне, коли від Джорджа тхне алкоголем.


Джордж Клуні тепер не п'є?

"Не секрет, що Джордж більшу частину вечорів, якщо не кожен вечір, п’є. Амаль сказала йому перестати", - розказав інформатор видання.

"Від запаху алкоголю в його віддиху її нудить, кілька разів вона мусила мчати до ванної кімнати", - додав він.

І навіть якби не нудило, дружина Клуні вважає, що зірковому чоловікові треба скорочуватися з алкоголем, бо він забагато його вживає.

Сам Джордж не в захваті від того, що його тримають "на короткому повідці", але принаймні зараз він кориться своїй коханій.

Як відомо, Джордж Клуні давно товаришує з Сінді Кроуфорд та її чоловіком Ренді Гербером. Полюбляють вони й випити разом. Якось після таких посиденьок Сінді залізла до актора в ліжко.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів