Бейонсе, Мадонна і Робертс підписали лист про "критичний момент в історії"

9 березня 2017, 17:56

Низка світових знаменитостей підтримали відкритого листа, опублікованого з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Зокрема, свої підписи під посланням, яке назвали "критичний момент в історії" для жінок, поставили співачки Бейонсе, Мадонна, актриси Сальма Хайєк, Джулія Роберт, Джада Пінкетт-Сміт, Дакота Джонсон, Фріда Пінто, гурт "Coldplay" та інші, повідомляє "Rolling Stone".

"Нове законодавство і риторика піддають великому ризику усі десятиліття прогресу для дівчат і жінок", - йдеться в листі від організацій "Global Citizen" і "Chime for Change".

"У всьому світі жінки знаходяться на передовій у боротьбі за наше майбутнє. Проте, мільйони дівчат і жінок, як і раніше, позбавлені основних рівних прав. І останнім часом політики і чиновники в Сполучених Штатах ставлять під загрозу свою позицію в якості світового лідера і позитивної рольової моделі щодо прав людини", - додали у посланні.


Бейонсе серед тих, хто підписав листа

Тож у Міжнародний жіночий день, за допомогою знаменитостей, організації за права жінок вирішили ще раз в голос заявити про боротьбу за гендерну рівність.

До слова, однією з тих, хто у 2013-му році допоміг заснувати "Chime for Change" була співачка Бейонсе. Тоді ж артистка присвятила цьому цілий концерт.

Лідер "Coldplay" Кріс Мартін також активно бере участь у справах "Global Citizen". Він навіть зобов'язався щороку, аж до 2030-го року, давати мега-концерт на підтримку організації.

Нагадаємо, 8-го березня, у Міжнародний день жінок надійшло чимало привітань від зірок. Зокрема, зі святом вітали Адель, Джоан Роулінг, Єва Лонгорія та інші.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів