Чоловік Йохансон хоче, щоби суд лишив їхню дитину з ним

15 березня 2017, 16:22

Чоловік американської акторки Скарлетт Йохансон Ромен Доріак, на розлучення з яким кінозірка подала на початку березня, хоче, щоби право переважної фізичної опіки над їхньою спільною донькою суд віддав йому.

Це означає, що 2-річна Роуз Дороті житиме з татом, а з зірковою мамою бачитиметься. Юридична ж опіка буде спільною.

Про вимоги Доріака виданню "Radar Online" розповів його адвокат Гарольд Майєрсон.

"Мій клієнт добиватиметься спільної опіки та переважної фізичної опіки, на додачу до фінансової допомоги – аліментів на дитину та оплати гонорарів юристам", - повідомив представник Доріака.


Чоловік Йохансон просить суд лишити дитину жити з ним

Як раніше не приховував Майєрсон, якщо його клієнт здобуде перемогу в суді, він перевезе Роуз до Франції.

"Це не повинно бути проблемою для пані Йохансон, бо вона зможе бачитися з дитиною, коли схоче. До того ж, у неї там (у Франції) є дві квартири", - додав адвокат.

На думку Майєрсона, Йохансон "побігла попереду паровоза", подавши на розлучення з Доріаком, коли вони з ним не встигли досягти між собою домовленості щодо доньки. Юрист наполягає, що проживання дитини з матір'ю, на якому наполягає актриса, не в інтересах маленької Роуз.

"Дитині потрібна стабільність, а Йохансон багато працює і тягає їхню 2-річну дочку Роуз Дороті по всьому світі. Це – нездорова річ для такої малої дитини", - наголосив він.

Нагадаємо, сам Доріак публічно закликав свою поки що дружину повернутися за стіл переговорів та знайти найкраще рішення в інтересах Роуз. Як відомо, шлюб пари тривав два роки.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів