Кеті Перрі згадала про свої лесбі-експерименти

20 березня 2017, 10:20

Американська співачка Кеті Перрі стала лауреатом відзнаки "National Equality Award", котру організація "Human Rights Campaign" вручає відомим людям, котрі борються за права представників ЛГБТ.

Приймаючи винагороду, артистка розповіла, як вона відкривала власну сексуальність та, зокрема, експериментувала з представницями своєї статі.

Про це пише "US Magazine".

Як зізналася 32-річна Кеті, в основу її пісні "I Kissed The Girl" ("Я поцілувала дівчину"), лягли реальні події.


Кеті Перрі нагородили за підтримку ЛГБТ

"У цих маленьких, крихітних поп-піснях я розказую мою правду та змальовую мої фантазії. До речі, "Я поцілувала дівчину, і мені сподобалося" – чесно кажучи, я робила дещо більше (за поцілунок)", - заявила співачка.

Кеті Перрі зростала у сім'ї пасторів та змалку співала у церкві псалми, а її оточення було прихильниками відсилки "не таких" юнаків та дівчат у спеціальні табори для виправлення сексуальної орієнтації.

"Єдине, що я знала, це те, що мені було цікаво, і навіть тоді я розуміла, що сексуальність не чорно-біла, як оця моя сукня. І, якщо чесно, я не завжди правильно це сприймала, але у 2008-му, коли вийшла ця пісня, я зрозуміла, що розпочала розмову на цю тему, і що багато хто в світі достатньо зацікавився, щоби й собі співати", - поділилася Перрі.

Зі слів Кеті, спочатку вона навіть намагалися "молитвами вигнати з себе гея", але після того, як особисто познайомилася з представниками ЛГБТ та побачила, які вони сильні, вільні та добрі, то ніби якась бульбашка, що її оточувала, луснула.

Нагадаємо, батьки-проповідники виховували Кеті, її сестру та брата досить суворо. Під забороною був телевізор, поп-музика та книжки на кшталт "Гаррі Поттера".

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів