"ТНМК" у новому кліпі висміяли залежність від "лайків". ВІДЕО

6 квітня 2017, 14:43

Хіп-хоп гурт "Танок на майдані Конго" презентував новий кліп на актуальну нині тему - показушне життя в мережі.

У відео на головну композицію шостого студійного альбому "Дзеркало" артисти висміяли те, як люди намагаються показати себе кращими, ніж вони є в житті. Або у гонитві за "лайками" продемонструвати щось "трендове", але до чого у реальному житті не лежить душа.

Прем'єра кліпу відбулася на офіційному каналі "ТНМК" на YouTube.

"ТНМК" показали новий кліп

"Кліп "Дзеркало" несе актуальний соціальний меседж: глянцеве життя - це вигадана оболонка, віртуальний світ, в якому є красива картинка, але немає місця для щастя і справжніх людських цінностей. Нескінченна гонитва за трендами, нав'язаними ідеалами і статусом зміщують акценти і життєві пріоритети, особливо серед молоді", - сказав лідер гурту Олег "Фагот" Михайлюта.


"У кліпі ми звертаємо увагу на вади і показуємо пороки сучасного суспільства, закликаючи задуматися про справжні цінності. Набратися сміливості і просто бути собою, бути чесним перед оточуючими", - додав він.

Режисером і оператором відео стали Дмитро Маніфест і Дмитро Шмурак.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

"У сюжеті ми використовували образи, які часто можна побачити в реальному житті, коли люди фотографуються з чужими букетами і машинами, "чекіняться" в дорогих ресторанах і готові піти на все заради пари десятків або сотень лайків. Істинна велич - вона всередині, вона не кидається в очі, а решта - зовнішній блиск, мішура, не варта зусиль і витрачання часу". - упевнений Олександр "Фоззі" Сидоренко.

Нагадаємо, в лютому "Танок на майдані Конго" отримав статуетку "За особливі досягнення у музиці" від Національної музичної премії "YUNA".

Фото прес-служби, відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів