Шепелєву заборонили виїжджати за кордон

17 травня 2017, 19:31

Російському телеведучому Дмитру Шепелєву обмежили виїзд за кордон. Таке рішення озвучили судові пристави.

Підставою послужила скарга рідних покійної співачки Жанни Фріске. Як відомо батьки й сестра артистки вже давно сваряться з Шепелєвим за їхнього з Жанною сина Платона.

Незважаючи на рішення суду, яке визначило порядок побачень сім'ї Фріске з онуком, близькі зірки досі не побачилися з хлопчиком. Оскільки Дмитро Шепелєв ухиляється від виконання рішення суду, пристави заборонили йому виїжджати за межі Росії.

Поки тільки протягом місяця - з 1 травня по 1 червня. Потім, якщо телеведучий і далі буде приховувати Платон від рідних, заборона на виїзд може продовжити, пише Комсомольская правда.


Окрім цього Шепелєва офіційно попередили, що проти нього може бути порушено адміністративну справу. Відразу після цього разом з приставом Дмитро склав графік побачень Платона з рідними Фріске.

Шепелєв шойнаменше місяць не може виїжджати за межі Росії

Щоправда, з приводу умов зустрічей виникла суперечка. Телеведучий наполягає, щоб побачення з дитиною проходили в закритій кімнаті і щоб на зустріч приходили відразу всі рідні - бабуся, дідусь і тітка.

Але батько співачки Володимир Борисович просить, щоб зустріч відбулася в розважальному дитячому центрі, де дитині не буде нудно. Крім того, близьким хотілося б зустрічатися з Платоном окремо, адже право бачити малюка є у кожного з родичів.

"Ми наполягаємо, щоб тепер все йшло за нашими правилами. Те, що Шепелєв півроку не виконував рішення суду, дає нам підставу вимагати скасування колишнього вердикту (побачення раз на місяць по півтори години) і домогтися більш справедливого рішення. Півтори години в місяць - це дуже мало", - заявили у Фріске.

Крім того, юристи рідних співачки звернулися в службу судових приставів зі скаргою, що їм до цього дня невідомо місцезнаходження Платона. Рідні Жанни переживають, що Дмитро Шепелєв може вивезти дитину за кордон спеціально, щоб побачення малюка з бабусею і дідусем так і не відбулося.

Нагадаємо, співачка Жанна Фріске багато років боролася зі злоякісною пухлиною в голові. Та в червні 2015-го артистка померла. В неї лишився син Платон, якого вона народила від цивільного чоловіка Дмитра Шепелєва.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів