Собчак про "весільних співаків" Баскова і Брежнєву: Навіщо тримати нас за дурнів?

19 липня 2017, 13:10

Російська телеведуча Ксенія Собчак відреагувала на нещодавнє весілля, яке влаштувала своїй дочці російська суддя Олена Хахалєва.

Білявку зачепило те, як почали "вписуватися" за чиновницю артисти, котрі виступали на святі. Мовляв, і Віра Брежнєва, і Микола Баскові, і Валерій Меладзе співали для молодят і гостей безкоштовно "по дружбі".

Та Ксюша в це не вірить, про що й написала в своєму Instagram:

"Перша ознака, що люди в країні звикли до посткризових, нових економічних реалій життя -стали багато святкувати і гуляти! Загальному тренду піддалася і суддя Хахалєва, до якої "чисто по дружбі" за 100 тисяч євро приїхали Микола Басков і за 80 тисяч Меладзе, ще за 45 тис євро Віра Брежнєва і за десь 20 тисяч Сосо - це ж відкрита інформація, в будь-якому агентстві!".


Первый признак ,что люди в стране привыкли к посткризисным,новым экономическим реалиям жизни -стали много праздновать и гулять! Общему тренду поддалась и судья Хахалева ,к которой "чисто по дружбе" за 100 тысяч евро приехали Николай Басков и за 80 тысяч Меладзе , еще за 45 тыс евро Вера Брежнева и за где-то 20 тысяч Сосо-это же открытая информация,в любом агенстве! "а судьи кто?" как говорится,или #завидуеммолча (не понимаю ,где ,кстати ,ей там насчитали 2ляма? Свадьба думаю по реальным ценам уложилась в 500 тысяч долларов. Но для судьи неплохо. Без размаха какого-нибудь Захарченко конечно,так "скромно посидели"...🙈🙈🙈 Но вот врать про "приехали по дружбе" зачем? Все же мы работаем в одной индустрии,и по кодексу профессии никто из тех, кто выступал комментировать ничего не будет,но все же знают директоров этих артистов! И мы все общаемся! Зачем за дураков держать...?:(. Я люблю красивые мероприятия ,но когда на заработанные люди гуляют... И если это правда деньги бывшего мужа ,а не "на судимостях" заработанные,зачем врать про бесплатные выступления:)?

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on Jul 18, 2017 at 11:23am PDT

"Весілля думаю за реальними цінами вклалося в 500 тисяч доларів. Але для судді непогано. Без розмаху якогось Захарченко звичайно, так "скромно посиділи". Але ось брехати про "приїхали по дружбі" навіщо? Всі ж ми працюємо в одній індустрії, і за кодексом професії ніхто з тих, хто виступав коментувати нічого не буде, але всі ж знають директорів цих артистів! І ми всі спілкуємося! Навіщо за дурнів тримати?" – наголосила Собчак.

Нагадаємо, днями у ЗМІ активно обговорювали весілля дочки судді Хахалєвої. Журналісти підрахували, що гулянка коштувала десь 2 мільйони доларів.

Фото з Instagram Ксенії Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів