51-річна Кроуфорд не схотіла виходити на подіум зі своєю донькою

3 жовтня 2017, 17:29

Американська супермодель Сінді Кроуфорд, котра нещодавно взяла участь у показі Донателли Версаче, не захотіла виходити на подіум разом зі своєю 16-річною донькою Кайєю.

Натомість Сінді обрала компанію своїх ровесниць - Клавдії Шиффер, Наомі Кемпбелл, Хелени Крістенсен та Карли Бруні.

Про це Кроуфорд розказала The Telegraph.

Зі своєю юною копією на подіум Сінді виходити не хоче

"Мене запросили раніше, ніж Кайю – я не думаю, що Донателла взагалі знала, що Кайя бере участь у показах, і ми кілька місяців говорили про те, хто з нас зможе приїхати для триб'юту Джанні… Коли Кайя отримала запрошення, вона сказала: "Зажди-но, ми вийдемо разом?" Я сказала: "Сподіваюся, ні, я не хочу стояти поруч із тобою, я хочу стояти з жінками мого віку", - поділилася Сінді.


Разом із цим Кроуфорд підкреслила, що для неї було честю взяти участь в одному показі з дочкою. Вона не думає, що це колись станеться знову, але дає Кайї поради на майбутнє.

"Я сказала їй, що особисто я – не фанатка відсутнього погляду і ходи як у робота – моделі мого покоління ходили не так. Я сказала, що розумію, деякі дизайнери скажуть тобі "не мати виразу обличчя", але моя порада – людям подобається бачити особистість", - пригадала Сінді.

Нагадаємо, Кайя та її старший брат Преслі останнім часом лякають своїм надто худим та змарнілим виглядом. Подейкують, юні моделі можуть страждати на анорексію.

Фото з Instagram Кайї Гербер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів