Серена Вільямс розказала про тяжкі пологи, а її донька стала рекордсменом глянцю

10 січня 2018, 17:32

Американська тенісистка Серена Вільямс розповіла, як нелегко дісталася їй її донечка, Алексіс Олімпія. Дівчинка народилася шляхом екстреного кесаревого розтину, а в наступні кілька днів породіллі довелося ще перенести кілька операцій.

Серена відверто розповіла про пережите Vogue, а її крихітка стала наймолодшою з усіх, хто прикрашав обкладинку журналу за всю історію його існування.

Інтерв'ю Вільямс наводить The Daily Mail.

Вільямс із 4-місячною дочкою з'явилися на обкладинці Vogue

Як розказала Серена, лікарі прийняли рішення провести терміновий кесарів розтин, коли в плоду вповільнилося серцебиття. Алексіс Олімпія з'явилася на світ, і то було чудове відчуття, "а потім усе стало погано", пригадала спортсменка.


Наступного дня в Вільямс почалася задишка, і причиною виявилися тромби в легенях, котрі утворилися, бо перед пологами жінка перестала приймати антикоагулянти. Породіллі почали знову вводити препарати для розрідження крові, але через постійний кашель у неї розійшовся шов, і полилася кров - уже розріджена ліками.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Зі слів Серени, врешті лікарі встановили на її вену спеціальний фільтр, щоби не дати тромбам потрапляти до легень. І наступні шість тижнів жінка провела прикутою до ліжка.

Та й тепер, коли все страшне вже позаду, вона зізнається: материнство - непросте випробування.

"Іноді мені дуже кепсько, і я собі думаю, я не можу. Але такий самий негативний настрій у мене буває й на корті. Гадаю, просто така я є. Ніхто не любить говорити про моменти, коли занападав духом - тиск, який ти відчуваєш, неймовірне розчарування щоразу, як чуєш, як дитина плаче", - зізналася Серена.

"Я почувалася розбитою не знаю, скільки разів. Або сердилася через плач, в потім засмучувалася через свій гнів, потім відчувала провину: "Чому мені так сумно, коли в мене є це прекрасне маля? Емоції скажені", - поділилася вона.

Нагадаємо, коли Алексіс Олімпії було 2 місяці, її мама вийшла за її тата, Алексіса Оганяна.

Фото та відео з Instagram Vogue

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів