Брат Меган Маркл: Вона - не принцеса Діана, а фальшивка

19 квітня 2018, 15:12

Уже через кілька тижнів відбудеться весілля британського принца Гаррі та американської актриси Меган Маркл, і родичі нареченої, котрих вона не запросила, "вітають" її в інший спосіб.

Брат Меган, Томас Маркл-молодший поспілкувався з журналістами. Він повідав, що його зіркова сестра намагається вдавати з себе принцесу Діану, насправді ж вона - лише "фальшивка".

Про це пише The Mirror.

Старшого брата Меган Маркл теж не запросили на весілля

На думку Томаса, слава змінила Меган. Вона "забула своє коріння" і стала соромитися своїх простих родичів.


"Мег подобається зображати з себе гуманістку, товариську і доброзичливу людину, але нічим із цього вона не є по відношенню до своєї сім'ї", - запевнив чоловік.

"Вона прекрасно грає своє життя. Вона грає, вона фальшивка", - сказав Томас.

Зі слів брата Маркл, Голлівуд розкрив її інший, "потворний" бік.

"Я читав, що Мег хоче бути як Діана. Діану боготворив весь світ. Любити її були справжні причини. Ось чого хоче Меган, але я не думаю, що так буде. Вона - не щира як Діана", - зазначив він.

Чим же нареченій Гаррі так насолили її родичі?

Томас востаннє бачив Меган у 2011-му році, хоча колись вони були дуже близькі. Томас тричі звертався до Букінгемського палацу, бажаючи зв'язатися з сестрою, але його не вдостоїли відповіді. Він навіть не впевнений, що майбутня герцогиня запросила на своє весілля їхнього батька.

До слова, сестра Меган Маркл, Саманта, котра нещодавно публічно звинуватила актрису в тім, що вона зневажила своїх рідних, не запросивши їх на весілля, не вгамовується. Через Twitter вона звернулася до принца Гаррі, щоправда, тегнула його фейковий акаунт, пише The Daily Mail.

"Час бути мужиком", - закликала вона майбутнього зятя.

"Заяви" про гуманізм не працюють, коли ти дозволяєш Мег ігнорувати Марклів. Це протиріччя. Хтось має вказати на те, що "король - голий", - написала Саманта.

Як відомо, батьки Меган Маркл розлучилися, коли вона ще була малою. Кенсингтонський палац свого часу оголосив, що і мати нареченої принца, і її батько будуть на весіллі.

Прінтскрін з The Mirror, фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів