"Супер-Шерлок": Камбербетч урятував людину від чотирьох грабіжників

2 червня 2018, 16:22

Виявляється, британський актор Бенедикт Камбербетч не лише в серіалі "Шерлок" бореться зі злом, а й у реальному житті. Зірка кіно і театру прийшов на поміч кур'єрові-велосипедисту, котрого намагалися пограбувати четверо гопників.

За іронією долі, інцидент, про який повідомило видання The Sun, стався якраз неподалік славнозвісної Бейкер-стріт.

Про героїчний вчинок 41-річного Бенедикта розказав таксист Мануель Діас, який віз актора та його дружину Софі Хантер. Із його слів, він лише тоді упізнав у своєму пасажирі відомого актора, коли той вискочив із авта та кинувся на допомогу велосипедистові, на якого напали четверо грабіжників.

"То був Шерлок Холмс, який бився з чотирма нападниками просто за рогом від Бейкер-стріт", - розповів таксист.


Бенедикт Камбербетч урятував людину від грабіжників

"Я взяв на себе одного, а Бенедикт другого. Здавалося, він точно знав, що робити. Він був дуже відважний. Якщо чесно, то більшу частину роботи він зробив сам. Вони намагалися його бити, але він захищався й відкидав їх. Він не постраждав. А потім, гадаю, і вони впізнали, що то Бенедикт, і потікали", - засвідчив він.

На думку Діаса, якби не хоробрість актора, кур'єр би серйозно постраждав, адже коли вони нагодилися, бідолаха був уже в крові.

"Він (Камбербетч) запитав велосипедиста, як він, і той сказав "Я в порядку." Бенедикт просто його обійняв", - поділився він.

Поліція підтвердила, що інцидент із нападом на велосипедиста справді мав місце. Прокоментував пригоду і сам Камбербетч.

"Я вчинив так, бо... ну, я мусив, розумієте", - сказав скромний актор.

Нагадаємо, Камбербетч не вважає себе альфа-самцем чи мачо. А колись актор зізнавався, що до "Шерлока" дівчата не звертали на нього уваги, і він через те дуже засмучувався.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів