"Це виснажливо": Кендалл Дженнер розказала про боротьбу з прищами й показала ФОТО

18 січня 2019, 14:48

Американка Кендалл Дженнер - найдорожча модель світу, вона багата, успішна та вродлива, а колись була 13-річним дівчам, яке плакало з відчаю, дивлячись у дзеркало.

Юна Кендалл страшенно мучилася з підлітковим акне. Цей непростий період свого життя вона згадала в рамках популярногофлешмобу #10yearchallenge.

10 років тому сердешна Кендалл виглядала так

"Мені було 13, і я щодня прибігала, плачучи, додому, бо люди витріщалися на мою шкіру", - повідала в Insta-сторі молодша сестра Кім Кардашян.

Друге фото, яким поділилася дівчина, вже свіже, і на ньому вона без мейкапу. Дженнер зізналася, що й не думала, що колись настане день, коли вона зможе запостити таку світлину.


А тепер так

"Звісно, у світі є значно більші проблеми, але страждати від акне - для мене це було виснажливо. Я мала з цим справу, відколи стала тінейджеркою, і через це почувалася тривожно, безпорадно та невпевнено...", - поділилася Кендалл.

Щоправда, в ці одкровення Дженнер пустилася якраз після початку своєї співпраці з відомим косметичним брендом, який випускає засоби від акне, і останній її допис на цю тему навіть позначений як рекламний.

Нагадаємо, ще кілька років тому SEO-експерти підрахували, що "невимушена" згадка того чи іншого продукту в Instagram може коштувати кількасот тисяч доларів.

Фото з Instagram Дженнер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів