56-річна Демі Мур знялася голяка та розказала про алкогольну залежність

13 вересня 2019, 10:35

Американська актриса Демі Мур знялася в чому мати народила для жовтневого номеру журналу Harper's Bazaar.

Цей смілий крок 56-річної кінодіви став символічним - скоро світ побачить її книга спогадів, у якій вона розказує читачам дуже особисті речі.

Зокрема, як пише The New York Times, Демі зізнається у зловживанні алкоголем та рецептурними ліками, а ще оповідає про смерть ненародженої доньки від Ештона Кутчера.

Зі слів Мур, коли в 2003-му вона почала зустрічатися з актором, молодшим від неї на 15 років, це було ніби повернення її юності.


"Такий повтор, ніби в мене вийшло просто повернутися в часі та пережити, як це, бути молодою, з ним - значно більше, ніж мені вдалося пережити, коли мені справді було 20", - зізналася акторка.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on Sep 12, 2019 at 5:31am PDT

Демі завагітніла від Ештона, і це була дівчинка, якій вони навіть встигли обрати ім'я - Чаплін Рей. Але у шість місяців вагітності пара втратила дитину. Мур звинувачувала в трагедії себе і почала пиячити.

У 2005-му пара одружилася і намагалася знову зачати дитину. Але цього так і не сталося, а до пиятики Мур додалася залежність від Вікодину. А потім вона взнала про численні зради Кутчера. У 2011-му актори розійшлися.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on Sep 12, 2019 at 9:46am PDT

У 2012-му Демі Мур госпіталізували з судомами: на вечірці вона синтетичний канабіс та дихала закисом азоту.

"Частина мого життя розвалювалася. У мене не було кар'єри. Не було стосунків. Щось відбувалося, мої внутрішні органи повільно переставали працювати", - зізналася вона.

Доньки, налякані способом життя Демі, перестали з нею спілкуватися. Їхні відносини налагодилися після того, як актриса взяла себе в руки та пройшла реабілітацію. Тоді вона й почала писати книжку.

View this post on Instagram

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on Sep 12, 2019 at 5:32am PDT

View this post on Instagram

A post shared by MARIANO VIVANCO 📷 (@marianovivanco) on Sep 12, 2019 at 5:43am PDT

Нагадаємо, Кутчер оженився на своїй колезі Мілі Куніс, і в них тепер двоє дітей.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів