"3 дітей, 4 онуків": Гросу в сукні від Dior похвалилася фото з мамою

24 грудня 2023, 13:10

Співачка Аліна Гросу, як і багато українців, які мешкають за кордоном, на різдвяно-новорічні свята повернулася додому та показалася у колі сім'ї.

Фотографіями зірка поділилася у своєму Instagram.

На світлинах Гросу в чорній сукні від Dior позує біля розкішної новорічної ялинки разом з сім'єю: з мамою Ганною, старшим братом Романом та молодшим на 22 роки - Михайликом. Також з ними на фото й племінники Аліни, діти її зведеного брата.

Гросу щоразу постить фото з сім'єю, коли приїжджає додому

Гросу щоразу постить фото з сім'єю, коли приїжджає додому


Фото Instagram Аліни Гросу

"Наша мама (3 дітей), (4 онука). Хто її особисто не знає, навіть уявити не зможе, що це за людина. Вона — це жінка-свято, локомотив, зайчик-дюраселл, магніт для прекрасних людей, вона — це любов. А сім'я — це святе", - написала Аліна.

Співачка також дала підписникам пораду.

"Проводьте завжди з рідними разом час, коли є змога. Не скупіться на емоції, обійми, любов та телефонні дзвінки", - додала Гросу.

Аліна обожнює свого молодшого братика

Аліна обожнює свого молодшого братика

Фото Instagram Аліни Гросу

Нагадаємо, Аліна Гросу вже довгий час живе у США. Туди вона виїхала за місяць до повномасштабно війни для підвищення акторської та вокальної майстерності.

Як відомо, у березні Аліна повернулася й кілька місяців волонтерила у Чернівцях. Втім за станом здоров'я і щоби підзаробити була змушена знову полетіти до Америки.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів