Єднання та проблема мізогінії: alyona alyona та Jerry Heil представили потужний кліп на пісню "Подоляночка". Відео

Єднання та проблема мізогінії: alyona alyona та Jerry Heil представили потужний кліп на пісню "Подоляночка". Відео

18 травня, 14:09

Співачки alyona alyona та Jerry Heil, які зайняли 3-є місце на Євробаченні-2024, представили mood video (відео-настрій, - ред.) на новий трек "Подоляночка".

Кліп знятий й у кольорі, й у ч\б. За основу пісні виконавиці взяли українську дитячу пісеньку "Ой, Подоляночко", а в кліпі показали й танок, який зазвичай танцюють дітки в колі навколо "подоляночки".

До речі, й танцівниці в кліпі були одягнені у вишиванки. alyona alyona обрала для відео білий костюм з вишивкою, а Jerry Heil білу сорочку з рукава-ліхтариками та довгою спідницею й заквітчаним поясом.

Кадр з нового кліпу співачок

Кадр з нового кліпу співачок


"Ой устань, подоляночко!" в нашій інтерпретації — звернення до кожної дівчинки та жінки, яка, можливо, відчуває зневіру. Ми продовжуємо говорити про важливість єднання жіноцтва і виступаємо проти мізогінії: зовнішньої та внутрішньої!" - розповідають артистки.

Нагадаємо, обираючи пісню для Євробачення-2024, співачки вагалися між "Подоляночкою" і "Teresa & Maria", але зрештою схилилися до останньої.

Як відомо, alyona alyona та Jerry Heil подякували всім за підтримку на Євробаченні-2024 та заявили, що завдяки конкурсу змогли ще раз нагадати світові про війну в Україні.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів