Джолі у драпірованому максі із дочкою в костюмі з метеликом попозували на кінопремії

17 червня, 10:00

Американська актриса Анджеліна Джолі останні кілька років рідко з’являлася на екранах. Натомість зірка переключилася на продюсерську діяльність, де її чекав нічогенький успіх.

Джолі, яка у травні представила на Бродвеї п’єсу The Outsiders, 16-го червня отримала за неї статуетку Tony Awards як найкраща продюсерка.

Енджі, як відомо, працювала над проєктом разом із 15-річною дочкою Вів’єн (її акторка влаштувала як асистенку продюсерки, тобто свою власну асистентку), з якою показался на парадному хіднику Tony Awards. Джолі обрала для виходу оксамитову сизо-зелену сукню від італійського бренду Versace із довжелезним кейпом і трендовим драпіруванням. Тоді як Вів’єн вирішила обрати костюм із жилета, сорочки та штанів у тон маминому вбранню.

Анджеліна Джолі з молодшою дочкою
Енджі та Вів'єн на кінопрем'єрі
фото GETTY IMAGES

До речі, проєкт The Outsiders, а точніше участь у ньому доньки Анджеліни Джолі і Бреда Пітта пройшла не без скандалів. Як виявилося, дівчинка вирішила фігурувати в ньому виключно під прізвищем матері.

Вочевидь, до свого 18-річчя офіційно позбутися батькового прізвища вона поки не може, як це показово зробила старша сестра Шайло. Однак цього було достатньо, щоб у ЗМІ почали стверджувати, що діти Пітта один за одним відвертаються від нього.

Нагадаємо, раніше інсайдер близький до актора розповідав, що той думає про рішення дітей відмовитися від його прізвища.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів